Donează 2%

       

Potrivit art. 79 alin. (1), art. 82 alin. (6) și art. 102 din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior (2018) către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private.

Această donație nu costă nimic contribuabilul!

Doar un formular de completat și depus la Fisc până la data de 15 martie 2019. Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.


Astfel se creează o modalitate prin care fiecare poate decide felul în care sunt direcționați 2% din impozitul datorat pe veniturile obținute în anul anterior (2018).
Statul respectă decizia tuturor salariaților care până la începutul lunii martie a.c. completează un formular prin care stabilesc destinaţia celor 2% din impozit.
Cu fondurile din această campanie, Fundaţia “Cuvântul care zideşte” împlineşte visul unor copii de a studia (urmărind susţinerea copiilor cu rezultate foarte bune la învăţătură, prevenirea abandonului şcolar, consilierea tinerilor aflaţi în situaţii de risc) şi organizează activităţi cu caracter cultural – educativ, având ca scop principal promovarea valorilor culturale, creştine şi tradiţionale româneşti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu