marți, 15 decembrie 2020

"Colind din suflet de copil"

     În luna decembrie 2020, Fundația “Cuvântul care Zidește” Craiova a organizat “Colind din suflet de copil”. Activitatea s-a desfășurat online, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în parteneriat cu Colegiul Național “Frații Buzești” Craiova, Școala Gimnazială “Traian” Craiova, Liceul “Matei Basarab” Craiova și Școala Gimnazială Cerăt din județul Dolj.

    Elevii au așternut pe hârtie gânduri frumoase și urări de sănătate, împliniri, liniște, pace sufletească adresate celor de vârsta lor, prilejuite de Sărbătoarea Sfântă a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și de Anul Nou. Mesajele au fost adunate într-un afiș-colind și transmise școlilor și bisericilor incluse în proiectele de parteneriat.

        Activitatea “Colind din suflet de copil” are ca scop implicarea tinerei generații în păstrarea valorilor culturale și spirituale autentice românești. Dintre obiective amintim: educarea și cultivarea respectului pentru păstrarea și promovarea acestor valori, implicarea copiilor și tinerilor în activităţi culturale şi de dezvoltare personală.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu