luni, 8 martie 2021

"Dar, cu drag de Mărțișor" la Școala Gimnazială Cerăt, județul Dolj și la Școala Gimnazială "Sfântul Gheorghe" din Craiova


    Elevi de la Școala Gimnazială Cerăt din județul Dolj, sub îndrumarea doamnei Prof. Nicolae Carla, au confecționat felicitări și au modelat mărțișoare din lut pe care le-au pictat, le-au dus la biserică și le-au oferit, cu bucurie, doamnelor.

    De asemenea, elevi de la Școala Gimnazială "Sfântul Gheorghe" din Craiova au împletit șnururi și au confecționat mărțișoare pe care le-au dăruit mamelor, bunicilor, surorilor. Atelierul de creație a fost coordonat de doamna Prof. Bogovici Adriana.  

    Activitatea din cadrul Campaniei "Dar, cu drag de Mărțișor", desfășurată în parteneriat cu Fundația Cuvântul care Zidește,  are ca obiective: promovarea valorilor spirituale și culturale românești, promovarea specificului regional al Olteniei, promovarea tinerelor talente, creșterea gradului de implicare a copiilor și tinerilor în activități culturale și de dezvoltare personală. Totodată, se urmărește cultivarea sentimentelor și atitudinilor morale în rândul elevilor: bunătate, respect, generozitate, compasiune. 

Vezi Canalul YouTube al Fundației Cuvântul care Zidește

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu