marți, 31 mai 2022

Ziua Copilului la Grădinița cu Program Prelungit "Sfânta Tatiana" Craiova

    Pentru sufletele pure ale copiilor, nicio zi din an nu este mai anticipată decât cea în care bucuria jocurilor și inocența sunt sărbătorite cu drag atât de aceștia, cât și de cei care își aduc aminte cu dor de propria vârstă de aur - 1 Iunie. Copilăria este cel mai prețios dar pe care îl putem primi, fiind un motiv de bucurie demn să fie veșnic retrăit cu fiecare generație.

    Ziua Copilului, atât de așteptată de cei mici, a fost sărbătorită şi la Grădinița cu Program Prelungit "Sfânta Tatiana" din Craiova. În curtea grădiniței, decorată cu baloane colorate, ziua a început cu un spectacol de teatru de păpuși la care copiii au asistat, cuminţi şi curioși, și au făcut cunoștință cu personajele din povestea "Ursul păcălit de vulpe". Apoi, preșcolarii au primit diplome, pentru sufletul lor curat și inocența copilărilei, cărți și surprize dulci oferite cu dragoste de doamnele educatoare. 

    Alături de prichindei, și cei mari - copiii de atunci, au retrăit emoțiile și puritatea copilăriei. Activitățile au continuat cu jocuri recreative la care cei mici au participat cu bucurie, au desenat, au ascultat muzică, s-au plimbat cu tricicletele și mașinuțele. 


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu